De laatste werkdag

De laatste werkdag

Heb jij binnenkort je laatste werkdag? Of ken je een vriend(in), familielid of collega die dat heeft? Dan ben ik op zoek naar jou. Voor een nieuw project zoek ik mensen die ik gedurende die ene dag mag volgen met mijn camera. Wie ben je? Wat doe/deed je? Wat wordt er georganiseerd? Ik ben die dag als een ‘vlieg aan de muur’. Je zult nauwelijks merken dat ik er ben.  De beelden die ik maak verwerk ik tot kleine reportages, als onderdeel van…

Lees meer

Portret Nanne de Ru

Portret Nanne de Ru

In het kader van de Dag van de Architectuur 2015 mocht ik voor Vers Beton oprichter Nanne de Ru van Powerhouse Company portretteren. Hier vind je het hele artikel.

Lees meer

Portretten kinderen voor Prodemos

Portretten kinderen voor Prodemos

Voor opdrachtgever Prodemos portretteerde ik kinderen die het evenement ‘Kinderrijk’ bezochten op een namaak troon uit de Ridderzaal. Mijn portretten zijn te vinden op de Facebook pagina van Prodemos, evenals een kleine selectie andere sfeerbeelden van het evenement.

Lees meer

The sunny side up

The sunny side up

Gisteravond aan het fotograferen bij DÂK Rotterdam voor Vers Beton. Wat een improvisatietalent hebben die gasten. Een half uur voor aanvang van het programma viel de regen met bakken uit de hemel, maar het bleek een voorbode van een toch nog fraaie avond. De augustus tip wat mij betreft! (voor meer beeld check Vers Beton).

Lees meer

De Kracht van Rotterdam in print

De Kracht van Rotterdam in print

Vanochtend aantal sets postkaarten opgehaald van de 2014 selectie van De Kracht van Rotterdam: heel tof om ook mijn beeld nu in print vast te houden. Binnenkort te koop op heel veel plekken in Rotterdam!

Lees meer

Stedelijk van natuur #2

Stedelijk van natuur #2

Ken je Park Pompenburg? Ingeklemd tussen weg, spoor, tankstation en kantoor ligt dit nieuw stukje groen Rotterdam. Voor een artikel door architect Chris Luth op Vers beton over de IABR maakte ik beeld.

Lees meer

Stedelijk van natuur

Stedelijk van natuur

In samenwerking met het IABR maakt Vers Beton een serie over stedelijk metabolisme en stadsnatuur. Ik ontdekte de schoonheid van de Rotterdamse haven en de tweede Maasvlakte.

Lees meer

Europa in Rotterdam

Europa in Rotterdam

Voor Vers Beton maakte ik in de aanloop naar de Europese verkiezingen een reportage over het dakpark in Rotterdam West. Een voorbeeld van een Rotterdamse project waar Europese subsidie gelden voor zijn gebruikt. Klik hier voor het hele artikel.

Lees meer
Page: 1 of 2
12